Om os

Baggrunden for Köhne design

 

 

 

-:-

Vi er en lille familievirksomhed som designer, fremstiller og sælger interiør og design produkter i høj håndværksmæssig kvalitet. Vi arbejder eksperimenterende og innovativt og forene det nytænkende med gode danske design traditioner. Derfor fremstilles vores produkter også vha. både traditionelt håndværk og moderne teknik, og vi sætter en ære i altid at levere høj kvalitet.

Vi vægter bæredygtighed højt og bruger i videst mulig omfang genbrugs og bæredygtigheds certificerede materialer,

Også social ansvarlighed er naturligt for os og vi vil gerne have plads til det skæve og krøllede.

Vi laver mest vores egne produkter, men leverer også kundetilpassede løsninger, og hjælper folk igennem fra en skør ide til realiseret produkt, altid i den eksklusive og høje kvalitet.

-:-

Nicolai Köhne er designeren bag alle vores produkter. Han er en ung upcomming autodidakt designer som har vist gode evner til at generere designs og produkter som rammer folks følelser med sin nordisk inspirerede enkle designstil, produkternes funktionalitet og høje håndværksmæssige kvalitet.

-:-

Vi startede i Dec 2017 og har allerede fået mange tilfredse kunder både i og udenfor Danmark. Vi har haft en kort og hektisk historie, men er kun lige begyndt på den rejse som vi er så passionerede omkring og er fast besluttet på at skabe vores aftryk i historien

-:-

Kunderne har bla. sagt om vores produkter:

 

'"indbegrebet at dansk design, med den enkle streg"

 

"Det er en finish der er lækker at røre ved"

 

-:-

Da vi endnu er små og selv producerer vores produkter kan der forekomme leveringstid , men vi vil altid gøre hvad vi kan for at du hurtigt får dine produkter leveret uden at vi skal gå på kompromis med kvaliteten.

Træ er et levende materiale og der vil derfor være variation i farve, åretegning og udtryk fra produkt til produkt.